Pravno obvestilo

Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene, brez naše odobritve in dovoljenja.

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o., niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo tehnično mogoče.

Kitajska restavracija SICHUAN, JI PING d.o.o. je lastnik znamk, objavljenih na naših spletnih straneh. Tudi prepoznavni znaki drugih podjetij, ki so uporabljeni in prikazani na naših spletnih straneh so pridobljeni z dovoljenji lastnikov teh prepoznavnih znakov, logotipov...Tretjim osebam je uporaba in izkoriščanje tovrstnih znamk in logotipov prepovedana.


Vse cene na spletni strani sichuan.si so v EUR in vsebujejo DDV. JI PING, gostinstvo, trgovina in druge storitve, d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.


Družbe, samostojni podjetniki in ostali!
Če želite prejeti račun z vsebino, ki je predpisana za davčne zavezance naprošamo,
da ob naročilu posredujete podatke o podjetju.
Hvala za razumevanje!